Ελλάδα

ΘΕΟΝΗ το μοναδικό ΕΛΛΗΝΙΚΟ νερό με 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας

Σύντομα σε χάρτινη συσκευασία.


Η 5η γραμμή παραγωγής του Θεόνη αποτελεί ιδία επένδυση και πρόκειται να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2021.

Το νέο επενδυτικό πλάνο της ΘΕΟΝΗ Α.Ε. αφορά στην είσοδο του πιο βραβευμένου ελληνικού νερού στον κόσμο στην αγορά χάρτινης συσκευασίας, αναβαθμίζοντας την εμπειρία κατανάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η 5η γραμμή παραγωγής του Θεόνη, αποτελεί μία ιδία επένδυση και πρόκειται να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2021, προμηθεύοντας την αγορά με το μοναδικό ελληνικό νερό με 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας στην πιο eco-friendly εκδοχή του.

Η τοποθέτηση της χάρτινης συσκευασίας του Θεόνη στα σημεία πώλησης, προγραμματίζεται για το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Σημειώνεται επίσης ότι «το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘεΌΝΗ, αναβλύζοντας φυσικά στα 1.100 μ. της Πηγής Γκούρα στην περιοχή των Αγράφων, διατηρεί την άρρηκτη σύνδεσή του με τη φύση και εξακολουθεί να ενισχύει με κάθε τρόπο την προσπάθεια να μειώσει το οικολογικό του αποτύπωμα. Η Φύση και το Περιβάλλον αποτελούν την καρδιά και τον πυρήνα του Θεόνη και, μετά την κυκλοφορία της Γυάλινης φιάλης αλλά και του χάρτινου ασκού των 10 lt, η χάρτινη συσκευασία του πρόκειται να ολοκληρώσει το ήδη εντυπωσιακό portfolio της ελληνικής εταιρίας εμφιάλωσης νερού με τις περισσότερες διεθνείς διακρίσεις».

ARIMAR

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button