Περιφέρεια ΑττικήςΤοπική Αυτοδιοίκηση

Τετάρτη 12 Μαΐου Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης

1.    Επικύρωση πρακτικών της 20ης, 21ης και 22ης Συνεδρίασης έτους 2020 του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

 

2.    Επιλογή των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας (Π.Σ.Ε.Κ) Αττικής,άρθρου 10 του Ν. 4310/2014 (ΦΕΚ 258/Α’/8.12.2014) όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 8 του Ν.4386/2016 (ΦΕΚ 83/Α’/11.5.2016).

(ΕισηγήτριαηΑντιπεριφερειάρχης κ. Αικ. Αδαμοπούλου-Κουτσογιάννη)

3.    Έγκριση σκοπιμότητας συμμετοχής της Περιφέρειας Αττικής στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία «CLIMATTICA».

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Κόκκαλης)

 

4.    Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) για το “Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο στα διοικητικά όρια των Δ.Ε. Λαυρεωτικής και Αγίου Κωνσταντίνου του Δήμου Λαυρεωτικής και Τροποποίηση του ήδη εγκεκριμένου ΓΠΣ”.

(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Α. Κατσιγιάννης)

5.    Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) υφιστάμενου Κομβικού Σταθμού Βάσης Κινητής Τηλεφωνίας (Κ.Σ.Β.Κ.Τ.) της VODAFONE με κωδικήονομασία θέσης «ΚΕΡΑΤΕΑ 1000018», στην περιοχή «Πάνειο Όρος», του Δήμου Σαρωνικού, της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, της Περιφέρειας Αττικής.

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ν. Παπαδάκης)

6.    Γνωμοδότηση επί τηςΜελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων  για τον Κομβικό Σταθμό Βάσης Κινητής Τηλεφωνίας (Κ.Σ.Β.Κ.Τ.) με κωδική ονομασία θέσης «ΠΕΝΤΕΛΗ 1001010», στην περιοχή «Άγιος Παντελεήμων», Πεντελικό Όρος, Δημοτική Ενότητα (Δ.E.) Διονύσου, του Δήμου Διονύσου, της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής.

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ν. Παπαδάκης)

7.    Γνωμοδότησηεπί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων  για τον Κομβικό Σταθμό Κινητής Τηλεφωνίας της εταιρείας VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ Α.Ε.Ε.Τ. με κωδική ονομασία θέσης: 1001062 – ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, στη  θέση ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΟΡΟΣ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ, του Δήμου Κηφισιάς, της Περιφερειακής Ενότητας του Βόρειου Τομέα Αθηνών, της Περιφέρειας Αττικής.

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ν. Παπαδάκης)

8.    Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το Εργοστάσιο παραγωγής φαρμακευτικών παρασκευασμάτων, βιοκτόνων για ανθρώπινη χρήση, συμπληρωμάτων διατροφής & ειδικής διατροφής, ιατροτεχνολογικών& καλλυντικών προϊόντων (συμπεριλαμβανομένων των αλκοολούχων καλλυντικών), με την επωνυμία ΣΙΚΑΛΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ, ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, δ.τ. “ΣΙΚΑΛΙΑΣ”, που πρόκειται να εγκατασταθεί επί της οδού Γονατά 3-5 (Ο.Τ. 1021), στο Δήμο Περιστερίου Αττικής.

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ν. Παπαδάκης)

9.    Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) στο πλαίσιο της διαδικασίας έγκρισης περιβαλλοντικών όρων (ανανέωση και τροποποίηση ΑΕΠΟ λόγω προσθήκης δραστηριοτήτων αποθήκευσης και εμφιάλωσης ψυκτικών αερίων και πρατηρίου καυσίμων ιδιωτικής χρήσης) της υφιστάμενης δραστηριότητας αποθήκευσης προϊόντων χημικής βιομηχανίας και βρώσιμων προϊόντων της εταιρείας «ΕΛΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕΒΕ», η οποία είναι εγκατεστημένη στη θέση «Ντράσεζα» στον Αυλώνα του Δήμου Ωρωπού του νομού Αττικής.

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ν. Παπαδάκης)

10.  Γνωμοδότησηεπί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων εργοστασίου αναμίξεως, συσκευασίας χημικών προϊόντων και σπρέι, καλλυντικών και ειδών ατομικής υγιεινής με την διακριτική ονομασία ΑIRPACK ΕΠΕ που βρίσκεται στην οδό Τατοΐου 377 στο Δήμο Αχαρνών της Περιφέρειας Αττικής με σκοπό την ανανέωση των περιβαλλοντικών του όρων.

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ν. Παπαδάκης)

ARIMAR

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button