Ελληνικό-ΑργυρούποληΤοπική Αυτοδιοίκηση

Δήμος Ελληνικού-Αργυρουπολης προσεισμικό έλεγχο & πυρασφάλεια στα σχολεία & τα αθλητικά κεντρα

Προσεισμικός έλεγχος και πυρασφάλεια στα σχολεία , δημοτικά κτίρια και τα αθλητικά κέντρα μας, έργο ύψους 1 εκ ευρώ συνολικά!

Είναι γεγονός πλέον, ένα πάγιο αίτημα των συλλόγων γονέων εδώ και δεκαετίες έρχεται πλέον να ικανοποιήσει η διοίκησή μας, αυτό του προσεισμικού ελέγχου στα σχολεία , τα δημοτικά κτίρια και τ΄αθλητικά κέντρα που μαθαίνουν γράμματα και παίζουν τα παιδιά μας ύψους 768 χιλιάδων ευρώ και για τις τρεις φάσεις συνολικά.
Η είδηση αυτή έχει τεράστια σημασία μετά και τον τελευταίο σεισμό στην Ελασσόνα και αποτελεί μεγάλη επιτυχία της διοίκησης μας γιατί πετύχαμε να είμαστε στους 13 πρώτους δήμους σε όλη τη χώρα που το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” ενέκρινε την πρότασή μας στην Α φάση εκτέλεσης με 50 χιλιάδεςευρώ. Η έγκριση του φακέλλου μας είναι αποτέλεσμα της σκληρής , μεθοδικής , επίμονης και ουσιαστικής δουλειάς της επιστημονικής μας ομάδας . Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και με τα πρώτα 50 χιλιάδες ευρώ που είναι η Α φάση για τον διαγωνισμό ξεκινάμε άμεσα έτσι ώστε τους επόμενους μήνες να έχουμε την υλοποίηση της μελέτης στη Β και Γ φάση συνολικού ύψους 770 χιλιαδων ευρώ προκειμένου να ελέγχθουν τα σχολεία μας και τα παιδιά μας να βρίσκονται σε ασφαλή κτίρια.
Επίσης εξασφαλίσαμε επιπλέον 270 χιλιάδες ευρώ από το πρόγραμμα Φιλόδημος για την πυρασφάλεια των σχολείων που θα τρέξει παράλληλα με τον προσεισμικό έλεγχο.

ARIMAR

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button