Παλαιό ΦάληροΤοπική Αυτοδιοίκηση

Διάκριση του Δήμου Παλαιού Φαληρου με τρία βραβεία στα Best City Awards 2020

Ανάρτηση του Δημάρχου Γιάννη Φωστηροπουλου

Tα Best City Awards 2020 που διοργανώνει η Boussias, υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Αττικής, για 4η χρονιά επιβραβεύουν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις Ελληνικές Πόλεις.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου διακρίθηκε με τρία βραβεία για το 2020:

🥇 Χρυσό Βραβείο στον πυλώνα Green City και στην ενότητα: Διαχείριση Ενέργειας, στην Κατηγορία Τ.Π.Ε. /ΙOΤ Applications (Τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών) με την δράση μας: Ανάπτυξη Πλατφόρμας ΙΟΤ – Ενεργειακή Αναβάθμιση.

🥉 Χάλκινο Βραβείο στον πυλώνα Liveable City και στην ενότητα: Κινητικότητα & Μεταφορές, στην Κατηγορία Πληροφοριακά συστήματα και έξυπνες εφαρμογές με την δράση μας: Οδικός Εξοπλισμός Ασφαλείας

🥉 Χάλκινο Βραβείο στον πυλώνα Sustainable City και στην ενότητα: Βοήθεια στο Σπίτι, με τη δράση μας: Λειτουργία δομής κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης – βοήθειας στο σπίτι – κατά τη διάρκεια λήψης μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού –COVID-19.

Σε μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου δεν άφησε σε δεύτερη μοίρα την προσπάθεια για καινοτομία και αειφόρο ανάπτυξη, ενισχύοντας παράλληλα το κοινωνικό δίχτυ προστασίας.

ARIMAR

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button