Τοπική Αυτοδιοίκηση

Αρνητικά όλα τα τεστ κορωνοϊού στο 5ο Δημοτικό Γλυφάδας

Κανένα κρούσμα κορωνοϊού δεν εντοπίστηκε στο 5ο Δημοτικό σχολείο Γλυφάδας, μετά τα τεστ που έγιναν σε μαθητές και δασκάλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα τα δείγματα που ελήφθησαν ήταν αρνητικά και δεν υπήρξε διασπορά του κορωνοϊού από τον εκπαιδευτικό που είχε διαγνωστεί θετικός και παραμένει στο σπίτι του.

Τα τεστ έγιναν από πιστοποιημένο φορέα, στο χώρο του σχολείου με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γλυφάδας και με δαπάνες του Δήμου.

O Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου ευχήθηκε “περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον δάσκαλό μας που νοσεί, έναν εξαιρετικό άνθρωπο και παιδαγωγό. Ο σεβασμός και η εκτίμησή μας στους εκπαιδευτικούς και στο έργο που επιτελούν καθημερινά είναι δεδομένος και τον έχω εκφράσει -ιδιωτικά και δημόσια- πολλές φορές”.

Ακόμη ο Γιώργος Παπανικολάου τόνισε ό τι “η πανδημία του κορονοϊού απαιτεί από όλους μας πολύ μεγαλύτερη εγρήγορση, κινητοποίηση και προσοχή από ό,τι θα δείχναμε σε οποιαδήποτε άλλη περίοδο της ζωής μας. Δίνουμε όλοι μαζί τον διπλό και δύσκολο αγώνα για να συνεχιστεί ομαλά η εκπαιδευτική διαδικασία και να σταματήσουμε τη μετάδοση του κορωνοϊού”.

ARIMAR

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button